Анита Мейзер се покри след затвора. Единствената, с която Мейзер общува,

...
Анита Мейзер се покри след затвора. Единствената, с която Мейзер общува,
Коментари Харесай

След затвора: Анита Мейзер се крие и се възстановява чрез диета, дъщеря й върти бизнеса

Анита Мейзер се покри след пандиза. Единствената, с която Мейзер поддържа връзка, е щерка си Джули. Момичето е поело целия бизнес на майка си, както и грижите за нея, написа " България през днешния ден ".

След като излежа двегодишна присъда за причиняване на гибел по несъобразителност на брачна половинка си Николай Димов, Анита потъна в забвение. Според нейни другари, тя се крие на усамотено място, с цел да се възвърне след претърпените смут и стрес.

Здравето й било мощно разтърсено и тя предходна на специфична билкова диета, за алкализация на тялото си. Мейзер обмисляла даже да замине за Съединени американски щати, само че най-после се отказала, защото не желала да се разделя с щерка си Джули.

Анита отхвърля да поддържа връзка даже с най-близките си другари. Единствено щерка й поддържа връзка с нея. Мейзер излезе от пандиза през лятото на предходната година, а от този момент насам стои надалеч от всякаква гласност.

Тя още не може да се оправи с кошмарите, които претърпя около гибелта на брачна половинка си Николай Димов.

Така и не стана ясно, какво тъкмо се е случило сред двамата във съдбовната нощ. Мейзер на няколко пъти трансформира показанията си за нощта на случая. По-късно, в сектора даже се опита да подкупи служител на реда.

Заради двете закононарушения съдът й дефинира присъда от 3, 5 години за убийството и 4 години за подкупи на служител на реда, само че Върховния касационен съд в последна сметка фиксира престоя й в пандиза единствено на две години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР